Yankee Candle Mandarin Cranberry

Geurkaars 623 gr Classic Large

Yankee Candle Mandarin Cranberry Geurkaars 623 gr Classic Large
623 gr

Code: YAC0659 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Yankee Candle Mandarin Cranberry
623 gr

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Mandarin Cranberry

Geurkaars Yankee Candle Mandarin Cranberry geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • fruitige geur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Samenstelling
Cranberry, Mandarijn
Topnoten
Groene noten, Sinaasappelschil
Hartnoten
Cranberry, Kers, Mandarijn, Roos
Basisnoten
Muskus, Poederachtige Noten, Vanille
Geursoort
fruitig
Karakter van de huisparfum
fruitig

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Mandarin Cranberry

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!