Yankee Candle Madagascan Orchid

Geurkaars 623 gr Classic Large

Yankee Candle Madagascan Orchid Geurkaars 623 gr Classic Large
Yankee Candle Madagascan Orchid Geurkaars 623 gr Classic Large
Yankee Candle Madagascan Orchid Geurkaars 623 gr Classic Large
623 g
27,90

Code: YAC0660 | 5 stuk(s) op voorraad
st
GLS
donderdag 13-12-2018
Yankee Candle Madagascan Orchid
623 g | 27,90

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Madagascan Orchid

Geurkaars Yankee Candle Madagascan Orchid geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • zoet aroma
  • bloemige geur
  • lentegeur
  • zomergeur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Basisnoten
Amber, Oud, Patchuli, Sandelhout
Hartnoten
Maanzaad, Pioenroos, Pruim, Zwarte Orchidee
Topnoten
Bergamot, Perzik, Rietsuiker, Roos
bloemen, zoet

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Madagascan Orchid

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!