Yankee CandleKensington Silver Metal sierring

Yankee Candle Kensington Silver Metal sierring
Yankee Candle Kensington Silver Metal sierring

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: YAC07338
Cadeautje voor jou
Gebruik de code home20 in het winkelmandje en krijg een korting op de beste huisgeuren. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

De decoratieve ring Yankee Candle Kensington Silver Metal is niet alleen een esthetisch en visueel aantrekkelijk kaarsensupplement. De ring garandeert ook een stabiele, vlakke vlam en de meest effectieve afgifte van de geur in de ruimte.

Kenmerken:

  • zorgt voor een optimale verbranding en gelijkmatig smelten van de kaars
  • heeft een decoratieve functie

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.
Volledige tekst

Samenstelling

Materiaal
metaal

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.