Yankee Candle Fluffy Towels

Auto luchtverfrisser 4 st

Yankee Candle Fluffy Towels Auto luchtverfrisser  4 st
Yankee Candle Fluffy Towels Auto luchtverfrisser  4 st
Yankee Candle Fluffy Towels Auto luchtverfrisser  4 st
Auto luchtverfrisser 4 st
6,00

Code: YAC0818 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop nu je favoriete merk met 15% korting. Om de korting te ontvangen gebruik de promo code brandsalenl. Klik hier voor meer informatie. Deze korting geldt niet voor producten in de sale of uitverkoop.
GLS
woensdag 27-3-2019
Yankee Candle Fluffy Towels
Auto luchtverfrisser 4 st | 6,00

Samenstelling

Basisnoten
Iris, Muskus
Hartnoten
Anjer, Geranium, Lavendel, Lelietje van Dalen, Perzik, Viooltjesblad
Topnoten
Appel, Bergamot, Citroen
Karakter van de huisparfum
neutraal

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Fluffy Towels

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!