Yankee Candle Alpine ChristmasGift SetIII.

Yankee Candle Alpine Christmas Gift Set  III.
Yankee Candle Alpine Christmas Gift Set  III.
Nieuw
Gift Set III.
29,60

Code: YAC06076 | Meer dan 5 st. in voorraad

Apline Christmas Theelicht houder 1 st + Wihte Fir theelichtje 3 st + Christmas Magic theelichtje 3 st + Snowflake Cookie theelichtje 3 st + Gin Fizz Pomegranate theelichtje 3 st + Evergreen Mist theelichtje 3 st + Candelit Cabin theelichtje 3 st

1
PostNL
woensdag 8-4-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-4-2020

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Alpine Christmas
Samenstelling

Theekaars creëert de sfeer van een romantisch diner ook op een alledaagse avond. De kaars in de kandelaar wordt een aanvulling voor je huis en zal elk klein interieur laten geuren. Door verschillende geuren te combineren kunt je een geurende ervaring naar wens creëren.

Kenmerken:

  • thematische vakantiegeur
  • wintergeur
  • kerstaroma

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
houtachtig, zoet, fruitig, gourmand, fris, kruidig
Type Lont
katoen
Type Wax
andere
Type Kaarshouder
theelichtjes
Materiaal
keramisch

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Review Yankee Candle Alpine Christmas