Woodwick Concrete Woodsmokegeurkaars met een houten lont (hearthwick)

Woodwick Concrete Woodsmoke geurkaars met een houten lont (hearthwick)
Woodwick Concrete Woodsmoke geurkaars met een houten lont (hearthwick)
368,5 gr
34,90

Code: WDW00384 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 12-8-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 11-8-2020

Beschrijving van het parfum Woodwick Concrete Woodsmoke
Samenstelling

Geurkaars Woodwick Concrete Woodsmoke geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • de lont knettert aangenaam tijdens het branden en creëert zo een gezellige sfeer
  • lange brandduur
  • een chique aanvulling op elk interieur

Ingrediënten:

  • met sojawas
  • houten lont

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Samenstelling
Ceder , gloeiende kolen
Soorten huisgeur
houtachtig
Type Lont
hout
Materiaal
glas

Over het merk Woodwick

Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren. Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

Review Woodwick Concrete Woodsmoke