Woodwick Warm Wool

Wax Melt 22,7 gr

Woodwick Warm Wool Wax Melt 22,7 gr
Woodwick Warm Wool Wax Melt 22,7 gr
2,90

Je bespaart 10%
Wax Melt 22,7 gr
2,60

Code: WDW0004 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
donderdag 27-6-2019
Woodwick Warm Wool
Wax Melt 22,7 gr | 2,60

Beschrijving van het parfum Woodwick Warm Wool

Was voor een aromalamp Woodwick Warm Wool is naast een geurkaars een geweldig alternatief voor je interieur. Oplossen ervan in een aromalamp geeft een maximaal aroma-effect en creëert eenvoudig je eigen aroma volgens eigen idee en gemoedstoestand.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • houtachtige geur

Hoe te gebruiken:
Laat de smeltende was in de aromalamp nooit onbeheerd achter of in de buurt van licht ontbrandbare voorwerpen. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
fris, houtachtig

Over het merk Woodwick

Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren. Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

Beoordeling Woodwick Warm Wool

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!