Woodwick Trilogy Warm Woods

Geurkaars 275 gr met een houten lont

Woodwick Trilogy Warm Woods Geurkaars 275 gr met een houten lont
Woodwick Trilogy Warm Woods Geurkaars 275 gr met een houten lont
275 gr
22,90

Code: WDW00137 | Meer dan 20 st. in voorraad

Fireside + Redwood + Sandalwood Clove

st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Woodwick Trilogy Warm Woods
275 gr | 22,90

Beschrijving van het parfum Woodwick Trilogy Warm Woods

Geurkaars Woodwick Trilogy Warm Woods geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • warme geur
  • herfstgeur
  • wintergeur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Samenstelling
Kruidnagel , Sandelhout , Sequoia hout
Karakter van de huisparfum
houtachtig

Over het merk Woodwick

Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren. Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

Beoordeling Woodwick Trilogy Warm Woods

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!