Woodwick Trilogy Mountain Trailgeurkaars met een houten lont

Woodwick Trilogy Mountain Trail geurkaars met een houten lont
Woodwick Trilogy Mountain Trail geurkaars met een houten lont
609,5 gr

Code: WDW00920 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Evergreen + Wood Smoke + Fraiser Fir

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Woodwick Trilogy Mountain Trail
Samenstelling

Geurkaars Woodwick Trilogy Mountain Trail geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

 • frisse geur
 • houtachtige geur
 • kruidig aroma
 • de lont knettert aangenaam tijdens het branden en creëert zo een gezellige sfeer
 • stijlvol potje
 • ideaal als geschenk
 • een chique aanvulling op elk interieur

Inhoud van de set:

 • Evergreen
 • Wood Smoke
 • Fraiser Fir

Ingrediënten:

 • houten lont

Hoe te gebruiken:
Voor een optimaal brandproces raden we aan om de lont geregeld af te knippen tot de aanbevolen lengte. Laat de kaars altijd branden totdat minstens de volledige bovenste laag gesmolten is. Zo voorkom je dat er een kuiltje in de was ontstaat. Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Soorten huisgeur
houtachtig, fris, kruidig
Type Lont
hout
Materiaal
glas

Over het merk Woodwick

Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren. Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

Review Woodwick Trilogy Mountain Trail