Woodwick Honey Tabac Wax Melt Artisan

 • Woodwick Honey Tabac Wax Melt Artisan
   meer

  Varianten Woodwick Honey Tabac

  • Woodwick Honey Tabac Wax Melt 22,7 gr Artisan Wax Melt 22,7 gr Artisan 

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: WDW0126

  Gerelateerde producten

  • Geurkaars 275 gr met een houten lontNieuwWoodwick Trilogy Beachfront CottageGeurkaars 275 gr met een houten lont

   Op voorraad

   € 21,90

  Omhoog

  Parfum beschrijving Woodwick Honey Tabac

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Was voor een aromalamp Woodwick Honey Tabac is naast een geurkaars een geweldig alternatief voor je interieur. Oplossen ervan in een aromalamp geeft een maximaal aroma-effect en creëert eenvoudig je eigen aroma volgens eigen idee en gemoedstoestand.

  Kenmerken:

  • zoet aroma
  • heerlijke geur

  Hoe te gebruiken:

  Laat de smeltende was in de aromalamp nooit onbeheerd achter of in de buurt van licht ontbrandbare voorwerpen. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren.

  Omhoog

  Over merk Woodwick

  Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren. Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

  Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

  Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

  Omhoog

  Beoordeling Woodwick Honey Tabac

  Wat vind je van Woodwick Honey Tabac ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​