Woodwick Dew Drops

Auto luchtverfrisser Clip

Woodwick Dew Drops Auto luchtverfrisser    Clip
Woodwick Dew Drops Auto luchtverfrisser    Clip
Woodwick Dew Drops Auto luchtverfrisser    Clip

Code: WDW0062 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Woodwick Dew Drops

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Woodwick Dew Drops

Autoparfum Woodwick Dew Drops maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • Pure poedergeur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
fris, neutraal

Over het merk Woodwick

Luxe geurkaarsen van Woodwick kunnen opwarmen, je huis gezellig maken en je stemming verbeteren. Het unieke knetteren van hun houten lont laat denken aan brandend hout, brengt je onmiddellijk in een besneeuwde bergchalet en creëert de juiste romantische sfeer. Verwen je zintuigen met een echt intense ervaring.

Elke Woodwick-kaars met een houten lont is aangevuld met verschillende bij elkaar passende geuren. Deze geurcomponenten vormen een vol en harmonisch aroma dat je kamer heerlijk laat ruiken. Daarnaast is hoogwaardige paraffine verrijkt met soja was die de brandtijd van de kaars verlengt en biologisch afbreekbaar is.

Al sinds 2006 kunnen de liefhebbers van interieuraccessoires genieten van de authentieke geurcomposities, het karakteristieke knetteren en verfijnde kaarsontwerpen. De visuele ervaring wordt verfijnd door het houten deksel dat je ook als een onderzetter kunt gebruiken en de bijzondere vormen van de mondgeblazen glazen. De Woodwick-kaarsen maken de sfeer van elk huis af en bezorgen je veel buitengewone momenten.

Beoordeling Woodwick Dew Drops

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!