Ga naar hoofdcontent

Wij zijn een gevestigd en sterk Bedrijf

Notino Bedrijfsoverzicht

Welkom op Notino! Een dynamisch en snelgroeiend jong bedrijf dat altijd zoekt naar verandering in hoe jij er uitziet en hoe jij je voelt.

Opgericht in 2004 door Michal Zamec, vanaf hier heeft Notino zich snel gevestigd als een vertrouwde online winkel van cosmetische en beautycare producten. In ruim een ​​decennium heeft Notino zich uitgebreid tot over meer dan 20 verschillende landen wereld wijd, zijn personeelsbestand is hiermee uitgegroeit tot meer dan 1000 mensen, die allemaal er zorg voor dragen om de talrijke klanten wereldwijd individuele aandacht te geven.

Notino’s snelle groei en uitbreiding is niet onbeloond gebleven. Het moederbedrijf heeft diverse prijzen behaald van het prestigieuze bedrijf Deloitte, en behaalde de Deloitte Technology Fast 50 in het Centraal-Europa-overzicht, dat van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven, het geld voor zowel de public als privé. Notino ontving deze prijs in 2013 en 2014, even als het winnen van een prijs in de "Big 5" categorie van Deloitte Technology Fast 50.

Dus wat maakt Notino anders dan alle andere cosmetica- en schoonheidsartikelen online winkels? Natuurlijk bieden wij de grote merken aan, maar wij bieden zoveel meer, van over de hele wereld. Van de weiden van Frankrijk en het zonnig Italië tot naar het mysterieuze, exotische Azië. Wij bieden die moeilijk te vinden producten aan die de andere winkels niet eens hebben of laat staan op voorraad hebben. Als je op zoek bent naar een online winkel die iets ander heeft te bieden, Dan ben je hier op de juiste plek!

Welkom bij Notino. Today is Yours!

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.