Tandpasta

Meest verkocht

Thuis tanden bleken

Zou je graag de aantrekkelijk glimlach van een filmster hebben? Tanden bleken thuis is een hoe langer hoe populairder en tegelijk tandvriendelijk alternatief voor wittere tanden zonder een bezoek aan de tandarts. Zelf tanden bleken is kinderspel en met het resultaat verblind je iedereen aan wie je een lach schenkt.

Thuis tanden bleken, hoe doe je het

Je tanden witter maken gaat gemakkelijk thuis. Je hebt maar een product voor witte tanden nodig. Dat werkt meestal volgens het principe van het oplossen van de pigmentatie op het tandoppervlak, waardoor je tandglazuur lichter wordt. Als je haast hebt om een stralende glimlach te krijgen, dan zijn een bleekpen en een tandenbleekset een goede keuze.

Als je een manier zoekt om veilig je tanden te bleken, kies dan voor whitening mondwater of tandpasta. Het stralende resultaat laat niet lang op zich wachten en je bereikt hetzelfde resultaat als met een bleekpen of tandenbleekset.

Whitening tandpasta

De belangrijkste taak van whitening tandpasta is om het tandglazuuroppervlak te ontdoen van verkleuring door koffie, thee en eten, en je tanden zo hun natuurlijke witte kleur terug te geven. Je kan kiezen tussen tandpasta’s met of zonder fluoride – die laatste bevatten natuurlijke stoffen (bijv. actieve kool) die even doeltreffend als fluoride tandplak reduceren.

Whitening strips

Whitening strips zijn een geweldig alternatief voor whitening tandpasta, of je kan ze ook tezamen gebruiken. Doe je strips ongeveer twee weken lang elke dag voor het slapengaan gedurende 30 minuten op je gepoetste tanden. Het is heel eenvoudig, ze zijn niet vervelend in je mond en glijden ook niet van je tanden af.

Bleekpen

Als je een onmiddellijk resultaat wil, of als je enkel bepaalde tanden witter wil maken, probeer dan eens een bleekpen. Poets voor het gebruik je tanden en doe daarna met de pen de bleekgel op de betreffende tanden. Laat de gel inwerken volgens de instructies van de producent en spoel daarna uit met mondwater.

Tandenbleekset

Thuis je tanden bleken was nog nooit zo gemakkelijk! Als je niet veel tijd te over hebt en een langdurig en professioneel resultaat wil, kies dan voor een tandenbleekset. De bleekgel met bitje doet zijn werk terwijl je slaapt, zodat je wakker wordt met wittere tanden.

Zo’n set bevat een bitje dat je zelf op maat kan maken zodat het goed op je tanden past. Dat vul je gewoon met de bleekgel, zet het op je tanden en je kan naar bed.

Wittere tanden op een natuurlijke manier

Tanden bleken op een milde manier is tegenwoordig in. Als je het zonder chemie wil doen en je tanden wil bleken op een natuurlijke manier, dan heb je bijvoorbeeld wat aan een whitening zwarte tandpasta of een natuurlijk bleekpoeder.

Kies hier de beste producten uit voor het bleken van je tanden van geproefde merken als Swissdent, Opalescence of Splat.