Wella Professionals SP Luxeoil

Gift Set I.

Wella Professionals SP Luxeoil Gift Set  I.
Gift Set I.
41,00

Code: WLL05181 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Keratin Protect Shampoo 200 ml + Reconstructive Elixir for Keratin Protection 100 ml + Keratin Restore Mask 150 ml

st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
Wella Professionals SP Luxeoil
Gift Set I. | 41,00

Kenmerken

Consistentie
fluid
Effect
Voeding en regeneratie
Haartype
alle haartypen
Set variant
Gift Set

Over het merk Wella Professionals

Wella Professionals is een premium haarverzorging merk van dat mensen met liefde en passie voor perfect haar samenbrengt. Na bijna 140 jaar van haar bestaan ​​biedt Wella Professionals een breed aanbod van eersteklas producten die worden verkocht in meer dan 150 landen.

Het merk kan met recht trots zijn op haar eigen patenten. De kwaliteit van de producten weerspiegelt de aantal prestigieuze prijzen en ook de gerenommeerde namen van internationale kappers die met het merk samenwerken. Op het gebied van verven is Wella Professionals de marktleider. Wella-haarkleuren zijn altijd een garantie voor efficiëntie, luxe en kwaliteit. Ook de Wella shampoo en conditioner, Wella haarolie of de trendy wash-out verf Wella Colour Fresh mogen niet aan je aandacht ontsnappen.

Ben je iemand die niet tevreden is met compromissen en die je haar alleen de beste zorg wil geven? Dan zijn de Wella haarproducten precies iets voor jou. Geniet van het gevoel van mooi haar.