Wella Professionals PerformanceHaarlak Extra Sterke Fixatie

1×
Wella Professionals Performance Haarlak  Extra Sterke Fixatie
Wella Professionals Performance Haarlak  Extra Sterke Fixatie
500 ml
6,45

Code: WLL0986 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
Not allowed

Product beschrijving Wella Professionals Performance
Kenmerken

Fixeer je kapsel voor een lange tijd. De haarlak voor extra sterke versteviging Wella Professionals Performance voorkomt dat haartjes gaan uitsteken, houdt je kapsel in perfecte conditie en geeft je haar een verblindende glans. Tegelijk plakt hij het haar niet aan elkaar en laat het er natuurlijk uitzien.

Stel geen grenzen aan je fantasie. De Wella Professionals Performance haarlak weet zelfs raad met de meest ingewikkelde kapsels.

Eigenschappen:

  • biedt het kapsel extra sterke fixatie
  • houdt het kapsel in perfect verzorgde staat
  • voorkomt dat haar alle kanten uitgaat
  • gemakkelijk uit te kammen
  • geeft je haar glans
  • plakt niet

Aanbrengen:
Spuit de haarlak op je haar van ongeveer 25 cm afstand.

Kenmerken

Effect
Fixatie, versterkend

Over het merk Wella Professionals

Wella Professionals is een premium haarverzorging merk van dat mensen met liefde en passie voor perfect haar samenbrengt. Na bijna 140 jaar van haar bestaan ​​biedt Wella Professionals een breed aanbod van eersteklas producten die worden verkocht in meer dan 150 landen.

Het merk kan met recht trots zijn op haar eigen patenten. De kwaliteit van de producten weerspiegelt de aantal prestigieuze prijzen en ook de gerenommeerde namen van internationale kappers die met het merk samenwerken. Op het gebied van verven is Wella Professionals de marktleider. Wella-haarkleuren zijn altijd een garantie voor efficiëntie, luxe en kwaliteit. Ook de Wella shampoo en conditioner, Wella haarolie of de trendy wash-out verf Wella Colour Fresh mogen niet aan je aandacht ontsnappen.

Ben je iemand die niet tevreden is met compromissen en die je haar alleen de beste zorg wil geven? Dan zijn de Wella haarproducten precies iets voor jou. Geniet van het gevoel van mooi haar.

Review Wella Professionals Performance