Vita Liberata Trystal PressedBronzing Poeder

Vita Liberata Trystal Pressed Bronzing Poeder
Vita Liberata Trystal Pressed Bronzing Poeder
8 gr

Code: VTL01928 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Vita Liberata Trystal Pressed

De bronzer Vita Liberata Trystal Pressed perfectioneert de huid en heeft een licht gebruind effect.

Kenmerken:

  • effent de gebruinde huidtint
  • het product is geschikt om contouren aan te brengen
  • kan worden gebruikt voor je gezicht, maar ook voor je hele lichaam

Ingrediënten:

  • veganistisch product

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid aan op je hele gezicht om een gebruind effect te krijgen.

Over het merk Vita Liberata

Passie voor een gezonde gebruinde huid - bezwijk voor het fenomeen van zelfbruining. Vita Liberata combineert verzorgende cosmetica met zelfbruinend effect omdat haar doel is de huid zowel zichtbaar als voelbaar mooi te maken. Producten van Vita Liberata zorgen voor natuurlijk ogend kleurtje vanuit je luie stoel en dankzij de unieke Odor Remove™-technologie zijn ze ook volledig reukloos.

De belangrijkste ingrediënten in de samenstelling zijn natuurlijke en gecertificeerde organische extracten. De zelfbruinende cosmetica van Vita Liberata kwam als eerste met volledig niet-toxische producten waarbij innovatie werd gecombineerd met een ethische benadering van de natuur. Ook daarvoor wordt het merk gebruikt door beroemdheden over de hele - bijvoorbeeld Gwyneth Paltrow, Rita Ora of Ellie Goulding zweren erbij.

Zelfbruinende crème of schuim Vita Liberata Fabulous geeft je huid niet alleen een gezond, bruin kleurtje maar ook een fluweelachtige zachtheid en langdurige hydratatie. De zelfbruinende spray Vita Liberta zorgt ook voor perfect gebruinde look waardoor je benen op de winterbal er uitzien alsof je net terug bent van een zomervakantie. En de innovatieve sneldrogende producten Vita Liberata Phenomenal zorgen maar liefst 3 weken voor een mooi bruin kleurtje!

Review Vita Liberata Trystal Pressed