Vita Liberata Skin CareMilde Hydraterende Peeling

Vita Liberata Skin Care Milde Hydraterende Peeling
Vita Liberata Skin Care Milde Hydraterende Peeling
175 ml
14,90

Code: VTL0250 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 28-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 28-1-2020
  • Product beschrijving
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving Vita Liberata Skin Care
Kenmerken

Het preparaat Vita Liberata Skin Care zorgt voor een nog mooiere bruining.

Kenmerken:

  • bereidt de huid voor op het verblijf in de zon
  • geeft de huid de nodige hydratatie

Kenmerken

Consistentie
scrub
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Vita Liberata

Passie voor een gezonde gebruinde huid - bezwijk voor het fenomeen van zelfbruining. Vita Liberata combineert verzorgende cosmetica met zelfbruinend effect omdat haar doel is de huid zowel zichtbaar als voelbaar mooi te maken. Producten van Vita Liberata zorgen voor natuurlijk ogend kleurtje vanuit je luie stoel en dankzij de unieke Odor Remove™-technologie zijn ze ook volledig reukloos.

De belangrijkste ingrediënten in de samenstelling zijn natuurlijke en gecertificeerde organische extracten. De zelfbruinende cosmetica van Vita Liberata kwam als eerste met volledig niet-toxische producten waarbij innovatie werd gecombineerd met een ethische benadering van de natuur. Ook daarvoor wordt het merk gebruikt door beroemdheden over de hele - bijvoorbeeld Gwyneth Paltrow, Rita Ora of Ellie Goulding zweren erbij.

Zelfbruinende crème of schuim Vita Liberata Fabulous geeft je huid niet alleen een gezond, bruin kleurtje maar ook een fluweelachtige zachtheid en langdurige hydratatie. De zelfbruinende spray Vita Liberta zorgt ook voor perfect gebruinde look waardoor je benen op de winterbal er uitzien alsof je net terug bent van een zomervakantie. En de innovatieve sneldrogende producten Vita Liberata Phenomenal zorgen maar liefst 3 weken voor een mooi bruin kleurtje!

Review Vita Liberata Skin Care