Vila HermanosApothecary Vetiver & Salt Wood geurkaars

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood geurkaars
Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood geurkaars
120 gr
12,00

Code: VLH06836 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Koop tenminste twee geurkaarsen en met de code candle ontvang je de 15% korting. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
dinsdag 19-10-2021
Afhaallocaties
dinsdag 19-10-2021
UPS Air Mail
dinsdag 19-10-2021

Beschrijving Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood
Samenstelling

Geurkaars Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • citrusgeur
  • zuivere verbranding

Ingrediënten:

  • met sojawas
  • een mix van plantaardige wassen
  • vrij van paraffine
  • katoenen lont

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Laat de kaars altijd branden totdat minstens de volledige bovenste laag gesmolten is. Zo voorkom je dat er een kuiltje in de was ontstaat. Voor een optimaal brandproces raden we aan om de lont geregeld af te knippen tot de aanbevolen lengte.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Eucalyptus , Citroen , Frisse Noten , Ozon
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Ceder , Hout Noten , Munt
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus , Amber
Soorten huisgeur
houtachtig, citrus
Type Lont
katoen
Aantal Lonten
1
Type Wax
plantaardig
Materiaal
glas

Review Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood