Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aroma diffuser met vulling

Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aroma diffuser met vulling
Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aroma diffuser met vulling
100 ml

Code: VLH06838 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla
Samenstelling

Aroma Diffuser Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla biedt een aangename manier van parfumeren van je interieur. De geurverspreider bevat een vulling die geleidelijk in de lucht verdampt door middel van ingestoken stokjes, waardoor een heel knusse geur in de kamer ontstaat.

Kenmerken:

  • zoet aroma
  • houtachtige geur

Hoe te gebruiken:
Deze geurverspreider wordt geleverd met een navulling. Je kunt ook de intensiteit van de geur in je interieur verhogen door af en toe de geweekte stokken te draaien. Buiten bereik van kinderen houden. Als de inhoud van de diffuser in contact met de huid komt, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten met water spoelen. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Patchuli , Anijs
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bloemige Noten , Vanille
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Berk , Muskus
Soorten huisgeur
houtachtig, zoet
Type Aroma Diffuser
stok

Review Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla