Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Toilette voor Mannen

Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Toilette voor Mannen
Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Toilette voor Mannen
50 ml
57,50

Code: VRO0012 | 1 stuk(s) op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Viktor & Rolf Spicebomb
Samenstelling

De eau de toilette voor mannen Viktor & Rolf Spicebomb onderstreept met zijn kruidige geur de charme van elke man. Deze explosieve cocktail van mannelijkheid is een volmaakt evenwicht van kracht en elegantie, intensiteit en zachtheid, en trekt de aandacht van menig vrouw. Kortom perfect!

  • kruidige, houtachtige geur
  • voor de man die niet bang is om gezien te worden
  • geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
In de topnoten ruik je bekoorlijke noten van bergamot, kostbaar elemi-hout, sappige grapefruit en verrassende roze peper. In de hartnoten van de geur zit delicate kaneel verscholen, samen met het bedwelmende aroma van saffraan en chilipeper. De basisnoten van de geur staan in het teken van echt leer, delicate tabak en verfrissende vetiver.

Verhaal van de geur
De eau de toilette voor mannen Viktor & Rolf Spicebomb werd in 2012 op de markt gebracht en de flacon is net als de geur zelf – een bom!

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Elemi , Roze Peper , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Saffraan , Spaanse Peper , Kaneel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Vetiver , Tabak
Geursoort
specerijen, houtachtig

Review Viktor & Rolf Spicebomb