Victoria's Secret Bare Vanilla Body Spray voor Vrouwen

2×
Victoria's Secret Bare Vanilla Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Bare Vanilla Body Spray  voor Vrouwen
250 ml
12,70

Code: VIS02289 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Victoria's Secret Bare Vanilla

Streel je zinnen met de exotische geur van vanillepeulen die zich vermengt met de luxueuze noten van kasjmier. De bodyspray voor vrouwen Victoria’s Secret Bare Vanilla beroert de snaar van zuivere elegantie, maar ook van het ongebreidelde avontuur dat hij met zijn aantrekkelijke geurakkoorden in jou oproept.

  • zoetig bedwelmende geur Bare Vanilla van Victoria’s Secret
  • op het lijf geschreven van elke vrouw die verlangt naar verfijndheid 
  • de mist Bare Vanilla verandert elk gewoon moment in iets uitzonderlijks

Samenstelling van de geur
Uit de geur Victoria’s Secret Bare Vanilla stijgt het sensuele, opwindende aroma van vanille op om zich tot een harmonieus geheel te vermengen met de subtiele tonen van kasjmier.

Samenstelling

Samenstelling
Vanille , Cashmeran

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Review Victoria's Secret Bare Vanilla2