Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Geparfumeerde Bodyspray voor Vrouwen

Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Geparfumeerde Bodyspray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Geparfumeerde Bodyspray  voor Vrouwen
250 ml
17,90

Code: VIS04151 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 27-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 27-1-2021
UPS Air Mail
donderdag 28-1-2021

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer

Laat je zintuigen dansen! De bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer is als een bonte cocktail van geurende ingrediënten. Hij geeft de dag het juiste ritme en je krijgt er nooit genoeg van.

  • bloemige geur
  • zoete geur
  • voor de temperamentvolle, energieke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Ingrediënten:

  • met glitters

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Review Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer