Victoria's SecretVelvet Petals Body Spray voor Vrouwen

1×
Victoria's Secret Velvet Petals Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Velvet Petals Body Spray  voor Vrouwen
250 ml
22,50

Op voorraad | Code: VIS02297

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
vrijdag 21-1-2022

Hul jezelf in een geur waarmee je de hele dag een goed humeur hebt. De bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Velvet Petals is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk.

  • bloemige geur
  • wordt vooral gewaardeerd door romantische zielen
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.
Volledige tekst

Samenstelling

Geursoort
bloemig

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.