Victoria's Secret Velvet Petals Body Spray voor Vrouwen

Victoria's Secret Velvet Petals Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Velvet Petals Body Spray  voor Vrouwen
75 ml
11,90

Code: VIS04978 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Victoria's Secret Velvet Petals
Samenstelling

Sluit je ogen en stel je een bloeiende tuin voor vol met de allermooiste bloemen. Dat is precies hoe de bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Velvet Petals ruikt, die met zijn bloemige noten elke dag doet stralen.

  • bloemige geur
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Geursoort
bloemig

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Review Victoria's Secret Velvet Petals