Victoria's Secret Secret Charm Honeysuckle & Jasmine

Bodycrème voor Vrouwen 200 ml

Victoria's Secret Secret Charm Honeysuckle & Jasmine Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
200 ml
11,90

Code: VIS0105 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Victoria's Secret Secret Charm Honeysuckle & Jasmine
200 ml | 11,90

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret Secret Charm Honeysuckle & Jasmine

De geparfumeerde body-crème Victoria's Secret Secret Charm Honeysuckle & Jasmine wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Beoordeling Victoria's Secret Secret Charm Honeysuckle & Jasmine

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!