Victoria's SecretScandalous Glimmer Exfoliërende Douchegel met Glitters voor Vrouwen

Victoria's Secret Scandalous Glimmer Exfoliërende Douchegel  met Glitters voor Vrouwen
Victoria's Secret Scandalous Glimmer Exfoliërende Douchegel  met Glitters voor Vrouwen
150 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: VIS04964

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Victoria's Secret Scandalous Glimmer laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • doet elke vrouw een plezier
  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • de huid is fluweelzacht en glad

Samenstelling

Consistentie
gel

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.