Victoria's SecretPINK Coco Sleep Bodylotion voor Vrouwen

Victoria's Secret PINK Coco Sleep Bodylotion  voor Vrouwen
Victoria's Secret PINK Coco Sleep Bodylotion  voor Vrouwen
414 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: VIS04966

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Victoria's Secret PINK Coco Sleep streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter
  • laat zich goed aanbrengen, wordt gemakkelijk opgenomen
  • doet elke vrouw een plezier

Samenstelling

Consistentie
melk

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.