Victoria's SecretLush Coast Santorini Neroli Water Bodylotion voor Vrouwen

Victoria's Secret Lush Coast Santorini Neroli Water Bodylotion  voor Vrouwen
Victoria's Secret Lush Coast Santorini Neroli Water Bodylotion  voor Vrouwen
236 ml
18,70

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: VIS04867
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Victoria's Secret Lush Coast Santorini Neroli Water streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • doet elke vrouw een plezier
  • laat zich goed aanbrengen, wordt gemakkelijk opgenomen
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Samenstelling

Consistentie
melk

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.