Victoria's SecretJust A Kiss Eau de Parfum voor Vrouwen

Victoria's Secret Just A Kiss Eau de Parfum voor Vrouwen
Victoria's Secret Just A Kiss Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
59,90

Je bespaart 5%
50 ml
56,60

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: VIS04351
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Victoria's Secret Just A Kiss Eau de Parfum wordt je geheime wapen in verleiding! Ontdek deze sensuele geur die je unieke uitstraling perfect zal ondersteunen.

  • zoete geur
  • voor de romantische vrouw
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.