Victoria's SecretHeavenly Eau de Parfum voor Vrouwen

Victoria's Secret Heavenly Eau de Parfum voor Vrouwen
Victoria's Secret Heavenly Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: VIS04951

De combinatie van zachtheid en kracht die schuilt in elke vrouw bestaat nu ook in de vorm van een geur. De eau de parfum Victoria's Secret Heavenly laat verschillende kanten van je persoonlijkheid zien en vormt een perfecte aanvulling op je unieke charisma.

  • oriëntaalse geur
  • bloemige geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
WItte Bloemen , Sandelhout , Freesia , Muskus , Pioenroos , Lotus , Bourbon Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.