Victoria's Secret Fantasies Total Attraction Body Spray voor Vrouwen

1×
Victoria's Secret Fantasies Total Attraction Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Fantasies Total Attraction Body Spray  voor Vrouwen
250 ml
13,95

Code: VIS0872 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
woensdag 12-5-2021

Beschrijving Victoria's Secret Fantasies Total Attraction

Passie, vrouwelijkheid en temperament in één flesje. Dat is de bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Fantasies Total Attraction die de zintuigen bekoort met een onweerstaanbare geur en je huid overheerlijk doet ruiken.

  • bloemige geur
  • zoete geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Samenstelling
Lelie , Orchidee

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Review Victoria's Secret Fantasies Total Attraction1