Victoria's SecretSheer Love Body Spray voor Vrouwen

1×
Victoria's Secret Sheer Love Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Sheer Love Body Spray  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
18,90

Je bespaart 26%
250 ml
13,90

Op voorraad | Code: VIS0866
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
vrijdag 21-1-2022

De bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Sheer Love is een geweldige aanvulling op de geur uit de reeks met dezelfde naam. ´s Ochtends gebruik je de intensere geur en in de loop van de dag hoef je hem maar op te frissen met de bodyspray.

  • bloemige geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Geursoort
fruitig
Actieve stoffen
aloë vera

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.