Victoria's SecretPassion Struck Body Spray voor Vrouwen

Victoria's Secret Passion Struck Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Passion Struck Body Spray  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
17,90

Je bespaart 27%
250 ml
12,89

Op voorraad | Code: VIS0856
1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Laat je zintuigen dansen! De bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Passion Struck is als een bonte cocktail van geurende ingrediënten. Hij geeft de dag het juiste ritme en je krijgt er nooit genoeg van.

  • bloemige geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.