Victoria's SecretFantasies Dream Body Spray voor Vrouwen

Victoria's Secret Fantasies Dream Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Fantasies Dream Body Spray  voor Vrouwen
250 ml
17,37

Op voorraad | Code: VIS0842
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Sluit je ogen en stel je een bloeiende tuin voor vol met de allermooiste bloemen. Dat is precies hoe de bodyspray voor vrouwen Victoria's Secret Fantasies Dream ruikt, die met zijn bloemige noten elke dag doet stralen.

  • bloemige geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.