Victoria's Secret Fantasies Blush

Bodyspray voor Vrouwen 250 ml

Victoria's Secret Fantasies Blush Bodyspray  voor Vrouwen  250 ml
Victoria's Secret Fantasies Blush Bodyspray  voor Vrouwen  250 ml
Victoria's Secret Fantasies Blush Bodyspray  voor Vrouwen  250 ml
250 ml
15,50

Code: VIS1430 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 22-11-2018
Victoria's Secret Fantasies Blush
250 ml | 15,50

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret Fantasies Blush

De lichaamsspray Victoria's Secret Fantasies Blush is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Samenstelling

Samenstelling
Grapefruit bloesem, Magnolia

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.