Victoria's Secret Amber Romance

Bodylotion voor Vrouwen 236 ml

Victoria's Secret Amber Romance Bodylotion  voor Vrouwen  236 ml
Victoria's Secret Amber Romance Bodylotion  voor Vrouwen  236 ml
Victoria's Secret Amber Romance Bodylotion  voor Vrouwen  236 ml
236 ml
11,80

Code: VIS0833 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 20-2-2019
Victoria's Secret Amber Romance
236 ml | 11,80

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret Amber Romance

De bodymilk Victoria's Secret Amber Romance Amber Romance is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Beoordeling Victoria's Secret Amber Romance

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!