Victoria's SecretBombshell Seduction Eau de Parfum voor Vrouwen

Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum voor Vrouwen
Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
97,90

Je bespaart 7%
100 ml
90,90

Op voorraad | Code: VIS01816
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Mysterieus en bedwelmend – dat is eau de parfum Victoria's Secret Bombshell Seduction. Haar verleidelijke bloemensluier wordt je tweede huid. Ondersteun je aantrekkingskracht en bereik echte onweerstaanbaarheid.

  • verleidelijke bloemig-oosterse geur
  • onderdeel van de geurcollectie Bombshell
  • geïntroduceerd in 2018

Samenstelling van de geur
De topnoten betoveren je met de magische bloemige essenties van witte pioenroos die vervolgens wordt gemengd met de sensualiteit en zachte bitterheid van salie waarmee je aantrekkingskracht nog verder wordt versterkt. De zijden muskus-basisnoten van Victoria's Secret Bombshell Seduction laat een onweerstaanbaar warme afdruk op je huid achter die nog lang in de hoofden zal blijven hangen van degenen die deze geur ruiken.

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.