Victoria's SecretBombshell Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

Victoria's Secret Bombshell Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Victoria's Secret Bombshell Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: VIS04328

Passie, charme en kracht. De provocerende eau de parfum Victoria's Secret Bombshell Intense is geïnspireerd door de meest gepassioneerde kleur ooit – rood. Haar sensuele tinten worden uitgedrukt door de geur van kersen, pioenrozen en vanille. Maak je klaar voor een intense geurexplosie die je persoonlijke en licht decadente handtekening wordt.

  • chypre-geur met bloemig-fruitige tonen
  • voor geraffineerde vrouwen die graag provoceren
  • voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
Eau de parfum opent met zoete akkoorden van sappige kersen aangevuld door bloemige essenties van rode pioenrozen. Er ontstaat een rijk, passioneel aroma dat in je omgeving een buitengewoon verlangen kan ontwaken. In de basisnoten van Victoria's Secret Bombshell Intense ruik je de delicieuze tonen van romige vanille die deze delicate compositie meer sensualiteit geven.

Samenstelling

Samenstelling
Pioenroos , Kers , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.