Victoria's Secret Bombshell

Bodyspray voor Vrouwen 75 ml

Victoria's Secret Bombshell Bodyspray  voor Vrouwen  75 ml
Victoria's Secret Bombshell Bodyspray  voor Vrouwen  75 ml
75 ml

Code: VIS1208 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Victoria's Secret Bombshell
75 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret Bombshell

De lichaamsspray Victoria's Secret Bombshell is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Beoordeling Victoria's Secret Bombshell

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!