Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy

Douchegel voor Vrouwen 250 ml

1×
Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy Douchegel voor Vrouwen  250 ml
Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy Douchegel voor Vrouwen  250 ml
250 ml
11,90

Code: VIS0507 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy
250 ml | 11,90

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy

Het douchegel Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Beoordeling Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy

Nieuwe recensie toevoegen

4.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk