Vichy Pureté Thermale

Reinigingsschuim voor Stralende Huid

Vichy Pureté Thermale Reinigingsschuim  voor Stralende Huid
Vichy Pureté Thermale Reinigingsschuim  voor Stralende Huid
Vichy Pureté Thermale Reinigingsschuim  voor Stralende Huid
150 ml
14,90

Code: VCH0253 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 29-3-2019
Vichy Pureté Thermale
150 ml | 14,90

Beschrijving van de cosmetica Vichy Pureté Thermale

Het reinigingsschuim Vichy Pureté Thermale ontdoet perfect je gezicht van onzuiverheden. De crèmeachtige schuimige structuur versterkt de aangename ervaring van de dagelijkse huidverzorging.

Kenmerken:

  • reinigt en wast zacht het hele gezicht
  • laat de huid elastisch en soepel achter
  • verheldert en verfrist
  • zorgt voor verlichting en verzachting van de huid

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
breng 's morgens of 's avonds een kleine hoeveelheid schuim aan op de huid van het hele gezicht en masseer zachtjes in. Daarna goed afspoelen met lauw water.

Kenmerken

Consistentie
schuim
Huidtype
gevoelig, voor alle huidtypes
Volgens huidproblemen
gevoelig & allergisch

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.