Vichy Pureté ThermaleMicellair Reinigingswater 3in1

Vichy Pureté Thermale Micellair Reinigingswater  3in1
Vichy Pureté Thermale Micellair Reinigingswater  3in1
100 ml
7,90

Code: VCH4776 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Vichy Pureté Thermale
Kenmerken

Verlang je naar een huid die net zo schoon is als minerale bronnen? Het micellair reinigende water Vichy Pureté Thermale 3-in-1 verwijdert perfect make-up van gevoelige huid zonder deze uit de drogen of irriteren. Bestanddelen zoals rozenextract en thermaal water van Franse bronnen zijn zeer mild en hebben een kalmerende werking.

Dankzij de micellaire technologie hoeft je je huid tijdens het reinigen niet hard te wrijven en zo onnodige irritaties veroorzaken. Het micellair water is ook bijzonder geschikt voor het verwijderen van make-up bij gevoelige ogen.

Eigenschappen:

  • perfecte verwijdering van make-up zonder irritaties
  • elimineert het branden en uitdrogen van de huid, heeft beschermende werking
  • kalmeert de huid
  • geschikt voor de reiniging van je gehele gezicht incl. de ogen

Ingrediënten:

  • micellaire technologie – verwijdert make-up met één beweging zonder te veel wrijven
  • rozenextract – bevat polyfenolen die de geïrriteerde huid kalmeren
  • thermaal water uit Vichy – bevat minerale zouten en sporenelementen, heeft kalmerende en versterkende effecten, werkt tegen jeuk en brandend gevoel, beschermt tegen vrije radicalen.

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend en avond aan met behulp van een wattenschijfje. Niet afspoelen. Voor nog beter verzorging van je gevoelige huid raden wij je aan om ook andere huidverzorgende producten van de Vichy Pureté Thermale-lijn te gebruiken.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig
Effect
Kalmerend

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.

Review Vichy Pureté Thermale