Vichy Normaderm HyaluspotGeconcentreerde Verzorging tegen Puistjes

1×
Vichy Normaderm Hyaluspot Geconcentreerde Verzorging  tegen Puistjes
Vichy Normaderm Hyaluspot Geconcentreerde Verzorging  tegen Puistjes
15 ml

Code: VCH1175 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Vichy Normaderm Hyaluspot
Kenmerken

Het huidserum Vichy Normaderm Hyaluspot is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • het product is niet-comedogeen
  • Dermatologisch getest

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
problematische huid
Effect
Anti-acne
Wanneer te gebruiken
dag, dag en nacht

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.

Review Vichy Normaderm Hyaluspot