Vichy NeovadiolGift SetXI. voor Vrouwen

Vichy Neovadiol Gift Set  XI. voor Vrouwen
Vichy Neovadiol Gift Set  XI. voor Vrouwen
Nieuw
9,90

Code: VCH08007 | Op voorraad

Neovadiol Phytosculpt verzorging voor versteviging en remodellering van de contouren van hals en gezicht 15 ml + Minéral 89 versterkende en vullende hyaluronbooster 10 ml + Eau Thermale Mineraliserende Theremewater 50 ml + Pureté Thermale Micellair Reinigingswater 3in1 30 ml

1
PostNL
dinsdag 21-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 21-1-2020

Product beschrijving Vichy Neovadiol

Alles voor een prachtige huid in één verpakking. Met een cosmeticaset kan je jezelf plezier doen

Kenmerken:

  • een mix van cosmetische producten voor dagelijks gebruik
  • producten voor diepgaande voeding en hydratatie
  • voor een perfect zachte
  • voor verheldering en revitalisatie van het gezicht
  • voor grondige reiniging van het gezicht
  • voor vermindering van rimpels
  • mooi ingepakt/geschenkverpakking

Ingrediënten:

  • cosmeticatasje zit erbij

Hoe te gebruiken:
Gebruik elk product uit de cosmeticaset volgens de gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Zonbescherming
zonder SPF
Huidtype
rimpels en rijpe huid
Wanneer te gebruiken
dag en nacht
Effect
herstel van de dikte, Verjongend, Tegen donkere kringen, Verheldering, Lifting en verstevigend, Anti-ageing, Revitalisering, Voedend, Hydratatie
Set variant
Gift Set

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.