Vichy Minéral 89versterkende en vullende hyaluronbooster voor Oogcontouren

Vichy Minéral 89 versterkende en vullende hyaluronbooster voor Oogcontouren
Vichy Minéral 89 versterkende en vullende hyaluronbooster voor Oogcontouren
15 ml

Code: VCH07577 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Cadeautje voor jou
Gratis levering op bestellingen boven de € 20. Shop vanuit het comfort van je eigen huis.

Product beschrijving Vichy Minéral 89
Kenmerken

Gun jezelf elke dag een portie kracht voor een heldere blik. De verstevigende, vullende Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster Eyes zorgt voor doeltreffende hydratatie, egaliseert en verheldert de huid rond de ogen. De minimalistische samenstelling, die uit slechts 12 ingrediënten bestaat, zorgt voor maximale huidtolerantie.

Eigenschappen:

 • versterkt de huidbarrière van de broze, zwakke huid rond de ogen
 • strijkt de door uitdroging veroorzaakte rimpels glad
 • strijdt tegen externe en interne agressors
 • reduceert de wallen en donkere kringen onder de ogen
 • de lichte gel consistentie smeert gemakkelijk uit en wordt snel opgenomen
 • hypoallergeen – voor gevoelige ogen en voor wie contactlenzen draagt

Ingrediënten:

 • bevat slechts 12 ingrediënten
 • 89% mineraliserend bronwater van Vichy
 • zuivere cafeïne – werkt als een krachtige antioxidant
 • hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong
 • zonder parfum, kleurstoffen, siliconen of ethanol
 • dermatologisch en oftalmologisch getest

Aanbrengen:
Gebruik ‘s ochtends en/of 's avonds. Doe een druppeltje booster op je vingertop en breng aan rond beide ogen – 3 tikken op elk ooglid en 3 tikken onder je ogen. Masseer daarna met twee vingers elk druppeltje zachtjes in de oogcontouren om zwellingen te verminderen. Veeg ten slotte met een vinger van de binnenste naar de buitenste ooghoek onder de ogen en over de oogleden voor verzachting van lijnen.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Hydratatie, Verheldering, lifting, Tegen donkere kringen
Actieve stoffen
hyaluronzuur

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.

Review Vichy Minéral 89