Vichy Idéalia

Cosmetica Set II.

Vichy Idéalia Cosmetica Set  II.

Code: VCH06269 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: Idéalia Night Recovery Gel-Balm 50 ml + Pureté Thermale One Step Cleansing Micellar Solution 3 in 1 30 ml + Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster 5 ml

Beschrijving van de cosmetica Vichy Idéalia

De gezichtscrème CC-crème Vichy Idéalia Idéalia geeft je gezicht elke dag precies die verzorging die het verdient.

Kenmerken:

  • effent de huidtint
  • trekt verbreide poriën samen
  • maakt rimpels en lijnen glad
  • geeft de huid frisheid en helderheid
  • verwijdert de grijsachtige tint van de huid en tekenen van vermoeidheid

Hoe te gebruiken:
Breng aan op gereinigde huid en masseer in met cirkelvormige bewegingen. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Gebruik elke ochtend regelmatig.

Kenmerken

Huidtype
gemengd, gevoelig, normaal, rimpels en rijpe huid
Leeftijd
eerste rimpels
Set variant
Cosmetica Set
Wanneer te gebruiken
nacht

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.