Vichy Idéal Soleil Capital, Hydraterende Zelfbruinings Melk voor Gezicht en Lichaam | notino.nl

Vichy Idéal Soleil Capital

Hydraterende Zelfbruinings Melk voor Gezicht en Lichaam

Vichy Idéal Soleil Capital Hydraterende Zelfbruinings Melk  voor Gezicht en Lichaam
Vichy Idéal Soleil Capital Hydraterende Zelfbruinings Melk  voor Gezicht en Lichaam
Vichy Idéal Soleil Capital Hydraterende Zelfbruinings Melk  voor Gezicht en Lichaam
Actie
100 ml
14,90

Code: VCH0002 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
zondag 19-8-2018

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen, gevoelig

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.

Menu