Vichy Idéal Soleil Capital

Bescherming Stick voor Lippen en Gevoelige Plekjes SPF 50+

Vichy Idéal Soleil Capital Bescherming Stick voor Lippen en Gevoelige Plekjes  SPF 50+
Vichy Idéal Soleil Capital Bescherming Stick voor Lippen en Gevoelige Plekjes  SPF 50+
Vichy Idéal Soleil Capital Bescherming Stick voor Lippen en Gevoelige Plekjes  SPF 50+
Uitverkoop
9 gr
12,56

Code: VCH0065 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 21-2-2019
Vichy Idéal Soleil Capital
9 gr | 12,56

Beschrijving van de cosmetica Vichy Idéal Soleil Capital

Het product Vichy Idéal Soleil Capital beschermt effectief ook de meest gevoelige huid van je gezicht tegen zonnestraling.

Kenmerken:

  • biedt UV-bescherming
  • hydrateert en voedt
  • eenvoudige en snelle applicatie

Hoe te gebruiken:
Brengt gelijkmatig aan op je lippen voor het verblijf in de zon. Herhaal op elk moment gedurende de dag, als dat nodig is.

Kenmerken

Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)
Consistentie
balsem
Huidtype
voor alle huidtypes inclusief gevoelig

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.