Vichy Idéal Soleil Capital

Beschermende Gezicht en Lichaam Lotion voor Kinderen SPF 50

Vichy Idéal Soleil Capital Beschermende Gezicht en Lichaam Lotion voor Kinderen   SPF 50
Vichy Idéal Soleil Capital Beschermende Gezicht en Lichaam Lotion voor Kinderen   SPF 50
Vichy Idéal Soleil Capital Beschermende Gezicht en Lichaam Lotion voor Kinderen   SPF 50
300 ml
21,90

Code: VCH1068 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 25-6-2018
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop Vichy producten voor minstens € 23 en ontvang een 5 ml sample gratis van de Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster. Behandel je huid met een juiste dosis hydratatie.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
Melk
Huidtype
Alle Huidtypen, Gevoelig

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.

Beoordeling Vichy Idéal Soleil Capital

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu