Vichy Idéal Soleil Capital

Anti-zand Zonnebrand Lotion SPF 30

Vichy Idéal Soleil Capital Anti-zand Zonnebrand Lotion  SPF 30
Vichy Idéal Soleil Capital Anti-zand Zonnebrand Lotion  SPF 30
Vichy Idéal Soleil Capital Anti-zand Zonnebrand Lotion  SPF 30
200 ml
21,90

Code: VCH3111 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 22-1-2019
Vichy Idéal Soleil Capital
200 ml | 21,90

Beschrijving van de cosmetica Vichy Idéal Soleil Capital

Het beschermende zonnebrandmiddel Vichy Idéal Soleil Capital is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • voorkomt veroudering van de huid
  • voedt en verzorgt de huid

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen
  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Breng aan op schone huid voor het verblijf in de zon. Herhaal zo nodig, vooral na het baden, als je zweet en je huid droogt met een handdoek.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
melk
Huidtype
gevoelig
Huidtype
gevoelig

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.